Umutegem Merhaba yasmin hapi kullanan var mi varsa yan etkileri oldu mu. Yeni kullanmaya basladim ama adetim 10 gundur devam ediyor normalde 6 7 gun surerdi ama suan ara ara lekelenme oluyor daha devam etmelimiyim basjna gelen var mi
Yasemin34 Umutegem 2 ay önce benim oldu 13 gün sürdü doktora gittim Doğum kontrol hapı yapar dedi hapı bırakma devam et o kesilir dedi eğer yine yaparsa dedi yaz diye Doğum kontrol hapı kullanırsın dedi sadece o ay oldu 8 Yıldır yasmin kullanırım ilk defa basıma geldi
birgull Umutegem Normal canım. Ama 15-20 gunu bulursa hapı kes doktora git sana kanamayi durduracak ilaç verir. Bu kadar uzun sürerse ilac sana yaramıyordur farklı bir hapa geçersin. Ben Cerazette kullanirken olmustu kanamam baya uzun sürdü sonra Yasmine geçtim
Umutegem Yasemin34 ayy anlamadim cnm artk afedersin bitmedi yan etki yapiosa birak die eşimle papaz olmaya basladik 😃😃😃
CatBoy Yasemin34 Merhaba bende Yasmin kullanıyorum başlayalı 1 hafta oldu dün gece ilk kez içmeyi unuttum nasıl içmeliyim şimdi 😑
Yasemin34 Umutegem sen bilirsin ama doktor bırakma paketi bitir demişti bana istersen bir doktora git kontrol ol benim 13 gün sürdü gittim de muayene oldum baktı kanama kesilmiş dedi gerçekten leke falan gelmedi hem rutin kontrol oldum hem de yine olursa hangi ilaç kullanmak gerektiğini
Yasemin34 CatBoy şuan içebilirsin unuttuğunu gece de bugün kini iç ben unuttum zaman öyle yapıyorum şükür gebelik falan yaşamadım
Yasemin34 Umutegem evet Altan ediyor utana sıkılığa oldu 5 dk ultrasonla iyi oldu ama Doğum dan sonra hiç gitmemiştim
Umutegem birgull tsk ederim cnm oylr yaparjm artk igne kullaniyordum onda bole bisey yasamadim ama mecburen bıraktım kist var die simdi yasminde de bole olunca . Ikinci bebegi suan dusunmuyorum rabbim olmayana nasip etsin diyorum
Umutegem Yasemin34 aynen cnm da dogumda da agni doktordu baska doktor olmadigi icin ayni seylet olut korkusu