Talhaninannesiii Adetli iken kurani kerime dokunmadan okuyabilir miyim bayanlar arastirdim ama her sayfa baska bir bilgi içeriyor
Bulutbey Talhaninannesiii ben okunmaz diye biliyorum. Sıkıntı dokunmakta değil. Mesela bir yerden bir yere kaldırabilirsiniz ama abdest olmadan okunmaz diye öğrettiler bize
Ssmzsh Talhaninannesiii abdestli olamayacağınız için okunmaz. Camiye giderken dahi hocamız adetli iken yerini devrederdi. Okunmaz diye öğrenmiştim camide
MucizemiinAnnesiii Talhaninannesiii Kur’an olmuyo canım ama cüzleri altına havlu koyup okutuyolar yani Kur’an harfleri olanı ama ayet okuyamıyosun
Elf33 Günah ya. Bende Bi kac defa duydum ama ben asla okumam.adetin bitsin sonra oku 2 yada 3 gün sonra
Usraaa Ben 8 yıl cemaatte okumuş bir insanım gusül abdesti olmadan kuranı kerimi okumayi gecin dokunmak bile günah dua edin sadece Allahu Ekber diyerek Fatiha suresi okuyabilirsiniz birde Sübhaneke tahiyyat salli barik süreleri okunuz bilginiz olsun
Hilokiiii Talhaninannesiii abdestiniz tutmaz okuyamazsınız bu sebeplerle sureler okuyabilirsin ama ayetleri asla okuyamazsınız