Arenimmm BeyazPapatyam 1ay 21 günlük Beş gündür aynı şeyi yaşıyoruz gündüz full uyanık gece de saat başı uyanıyor
Tkmile Aynen bizde öyleyiz gündüz uyusun diye dışarı çıkarıyorum bazen güzel uyuyor bazen hiç uyumuyor gündüz uyuduğunda da gece birde falan uyuyor iki aylık olmamıza dokuz gün var acaba siz uyanmayınca üç saati geçince uyandryormusunuz ??
BeyazPapatyam Tkmile hayır uyandırmıyorum gece saten uzun süre uyuyor gündüz ağlayana kadar da emzirmiyorum zorunlu durum olmadıkça uyumasın diye göğüsümde uyuyor çoğu büyükler ondan diyor ama alakası yok bebeklikten beri öyle uyuyordu hala öyle uyutuyorum bazen iyi uyuyor bazen uyumuyor iste
Sevda20 Tkmile benim 15 günlük bebeğim en geç 2 saatte bir emziriyorum. Uyanmazsa kendim uyandırıyorum.
Ada2016 Benim de aynı 2ay 1günlük uykusu var ama ağlıyor uyumuyor sallıyorum direniyor tam uyuyor bırakınca tekrar uyanıyor🤕
Irem4772 BeyazPapatyam ona rağmen uyumuyosa gazdır büyük ihtimalle.. mutlaka her beslenme sonrası gazını çıkarmayı dene gazına çıkarmadığı takdirde karnını şiş hissediyor ve bu yüzden açlık da hissetmiyor bebekler.. umarım atlatırız bu süreçleri:)