Ayus123 Kızlar bebeğim daha 5 aylik sizce tadimlara başlayıp 6.ayda direk yemeğe mi başlasak diye düşünüyorum ben siz ne kadarlikken başladınız bebeğinize tadimlara
MotherOfAlmila Ayus123 Sizin dusunmenize gore degil de, doktorun tavsiyesine gore baslamaniz daha saglikli olur bebek acisindan da, sindirim acisindan da. 👌🏽
Sermec27 Ayus123 doktorm bize öyle söyledi 5 aylık olduk 3 gündür yogurt veriyorum ilk gün 1 cay kaşığı 2. Gün 1 tatlı kaşığı 3. Gün 1 yemek kaşığı verdim sebzeleri meyveyi de öyle yapcam sanırım tam 6 aylıkken normal öğünlere geçeriz 🥰
94z-20u Ayus123 cnm bende tadımlara 5 aylıkken başladım 6. Ayda öğünlemeye geçtim doktorum başlatmıştı Bi sıkıntı yaşamadık şükür
Zlm Ayus123 ben 4 te başladım ama doktor onayı ile birde bebeğim ek gıdaya hazırdı erken ek gıda belirtilerini tasiyodu o yüzden basladim
Ayus123 MotherOfAlmila Tabiki doktorumuza da danışıcam ama ben sizin tecrübelerinizi de öğrenmek istedim
MotherOfAlmila Ayus123 Benim mantigim her zaman 6 ay oncesi uzmanlarinda soylemleriyle, mantik disi oldugudur. Lutfen siz de oyle yapin.🙏🏾 Sevgiler.🌺