Falloncarington Altın 550 iken buraya yazmıştım baya biri hurda al 600 olucak altın demişti diğerler de olamaz yazmıştı ahahahahha şuan bi duyumu olan var mı ya elime yatırsaydım altına 3 hatada 9 bin kar elde ederdim şuan napsam acaba ya yardımmm
syaby Falloncarington mutlaka düşer ama ne kadar bilinmez herşey bi açıklamay bi karara bakar dünyada ama uzun vade düşünüyosa böl paranı dolar yap biraz altın yap her şekilde kar elde edersin tl de kalmada
Balkupum2505 Falloncarington yılbasindan sonra yani ocak gibi dahada yükselecegini söylüyolar ama bilinmez tabi
Gokturk-10 Falloncarington Çok fazla bi düşüş olacağını zannetmiyorum en fazla 900le 1000 arası olur bence
[silindi] Falloncarington Bu ulkede yukselen ne varsa fiyatinin dustugu görülmedi. En fazla 50 yada 100 tl oynar ama daha altina dusmesi hayal bence
newmomdady Falloncarington grm 650 rahat bulur geçen yilda bu zanamlarda yukseldi nisan gibi dusmeye basladi yine yuklesicek ve düşücek illaki ama ne kadar duser bilemiyoruz cokta dusucegini sanmiyorum Çünkü yillardan beri altin yatirimi asla zarar etmez uzun vadeli yatirim yapan altini bozmasin ama kar icinse yil basindan sonra takipte kalsin