mina00 Evde yürüyüş yapanınız varmı? Ben evde 15-16 bın adım atıyorum ama bılmıyorum bu duzenlı 1-2 saat ıcındemı atılmalı? Cunku bı ıs yaparkende durdugum yerde adımlıyorum ve ya bos zamanım varsa oylede adım atıyorum
agacsizkoala mina00 evde 15 bin adım nasıl atıyorsunuz helal gerçekten , ben evde bir saat Leslie yapsam, üstüne evde bütün gün iş yapsam yine en fazla 9 bin oluyor
Noname21 mina00 önemli olan nabzinin hızlanması yag yakmak ancak öyle oluyor. Yani 5 saatte 10.000 adım atsan da terlemenlazim
mina00 endlesslove onu eskıden yapıyordum 30 ve 45 dakıkalık olanını. Kendım evde haraketlerı yapıyorum , gunde 15 bın adımı merak edıyorum aralıksızmı atmalıyım
endlesslove mina00 Aralıksız atarsanız daha iyi olur kalbi hızlandırıp vücudu ısıtmak gerekli ama sizin yaptığınız buna girer mi bilemiyorum
mina00 agacsizkoala tum gun durmuyorum hıc mutfakta ıs yaparken adımlıyorum, odaları toplarken, oglen cocugu uyuturken uyutduktan sonra, ev bıde ıkı katlı gece o kadar yorgun oluyorum kı +kızımda bu aralar hasta uyumuyor 😂 zombı oldum
mina00 Noname21 korse kullanıyorum sabah 8de takıp aksam 9da falan cıkarıyorum korsenın altından da atlet gıyıyorum baya ter dokuyorum, ayrıca sabahlarıda spor yapıyorum adımdan baska sadece merak edıyorum aynı saat ıcındemı atmam gerek 15 bın adımı oyle dahamı etkılı olur ama oylede zamanım olmuyo ıste cocukla evle
mina00 endlesslove bos zamanım olsa severek yaparım aynı zamanda, ama sabah cocugu yedır, oglen aksam ıcın yemek+meyve puresı pısır, oglen uyut, yedır oyun oyna sonra yıne aksam yemeynı yedır vakıt bulamıyorumkı anca boyle yapa bılıyorum
endlesslove mina00 Evet bende ancak çocuğum uyuduğunda yapabiliyorum bazen omunla beraber yapıyorum 😌
mina00 Noname21 benı rahatsız etmıyor ama o kadar adım atmak bı ıse yarayacaksa, 55 kıloyum son 5 kılom gıtmıyor bır turlu bende boylede denıyım dedım