ZMK Mom544154 %40 oluyodu galiba geçen sene zara indirimini bekliyorum genelde sepete atıyorum saati gelmeden indirimi başlatıyolar hiç bişey kalmıyo
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Mom544154 Valla güzel iniyor. 😂 Ben bu indirimden yemek masası, halı, tv ünitesi almıştım vivenseden. Çok iyi inmişlerdi.
Mom544154 irva sepetimi hazırladım bekliyorum cumayı😹 geçen sene kaçırmıştım bu sene bekliyorum bakalım
Mom544154 Eymen20211 çoğu yer yapıyor genelde ben zara hm takip ediyorum. Trendyoldada hepsibırada gibi yerlerdede oluyor
Mom544154 Feyzosunannesi çoğu yer yapıyor genelde ben zara hm takip ediyorum. Trendyoldada hepsibırada gibi yerlerdede oluyor
Mom544154 ZMK evet geçen sene zara bi saat öncesi başlatmış kendi uygulamasında. Bu sene sıkı takip etcem bakalım yakalarız inş
DenizSayerr Mom544154 kız ne zaman olacak bu indirim indirimlerde dünya kadar şey aldım ama hala bitmiyor alacaklarım eşim kartların şifresini değiştirmeden alayım 😂
nneslihan Mom544154 her üründe oran değişecekmiş, net oran yokmuş. Kardeşim yeni zaraya girdi orda çalışıyor. Onlarında net bilgisi yok ama 14 ocakta tekrar indirim olacakmış ilk online sonra mağazalarda geçerli şekilde
Mom544154 nneslihan aslında sabredip mağza indirimlerini beklemek lazım o zamanda güzel şeyler oluyor indirimli. Dayanamıyor insan alıyor işte