34_21_23 Uraz2021 Trendyol dan aldım guımo marka. İki parça oluyor ilerde aktivite masası ve sandalye oluyor. Şimdi yer sofrasında oturduğumda bile sandalyeyi çıkartıp yanıma oturtup kullanabiliyorum çok sevdik biz
Uraz2021 ELFIDA-1 bunu çok duydum ama ayakları o şekilde olanlar bana devrilerek gibi geliyor sağlam demi
Ceren27 Uraz2021 iki parça haline gelen mama sandalyelerine tehlikeli diyorlar çocuk alt parçayı ayağıyla ittirebiliyormuş. Allah korusun
tkolcak Ceren27 Bizimkide öyle ama bir sorun yaşamadık ayakla itilip düşecek bişey değil ben bile zor ayırıyorum. Hatta şuanda calisma masası gibi kullanıyoruz . Hemde yemeklerini öyle yiyor.. Markasını bilmiyorum ama memnunum.
Ceren27 34_21_23 yok canım bazı çocuklar çok güçlü bastırabiliyormuş alt kısma. İki parça olduğu için çıkarabiliyorlarmış. Bende ilkin ondan alacaktım bu yüzden vazgeçtim. Ama bebekten bebeğe göre de değişir tabi her çocuk yapamaz bunu
biradamavisi Uraz2021 bende merak ediyorum almam gerek artık karar veremedim kiwi nin katlanan mama sandalyesini favorilerime eklemişim kim önermişti bilmiyorum ama yorumlar iyi hakkında
Uraz2021 biradamavisi ben de aslında bunu düşünüyorum geçen ay uygundu fiyatı şimdi bayağı pahalanmış keşke alsaydım
34_21_23 Ceren27 ama ayakları yetişmiyor ki 😊 alt kısımla sandalye arasında mesafe fazla kolay kolay ayağının oraya yetişeceğini sanmıyorum yetişene kadar koyarım sonra kullanmam tırstım 🙈
biradamavisi minnoscan benim de trendyolda favorilerimde bu ürün var. Oğlumda bayağı hareketli. Katlanabilir olandan bahseidyprsumuz değil mi?
minnoscan biradamavisi evet katlanabilir ben de İnstagramda özge oktarda görüp almıştım. Şimdi restoranlarda ikea mama sandalyesine oturtunca iyi ki kiwi almışız diyorum🌸
Uraz2021 biradamavisi benimde var koala ama Hepsiburada da daha uygun bi bakın alırsam ben ordan alcam
biradamavisi Uraz2021 evet Hepsiburada da daha ucuzmuş sağ olum baktım şimdi acaba indirime girer mi biraz daha