anneogulllll Sevgili anneler bebeğim 4 aylık kesinlikle şapka giymiyor sevmiyor giydirdiğim zamn kıyameti koparıyor ve kulağımız da aşırı kepçe hadi kepçeliği geçtim kışın ne yapacağım
Omero21 anneogulllll benim oğlumda öyleydi giydirmedim sadece dışarı çıkarken kapüşonlu üst giydirdim onunla kapattım kafasını sıkmasını için şimdi hala aynı devam ediyoruz
Medusafer anneogulllll gecen kış kızıma aşırı soğuk olmadigi surece hiç şapka giydirmedim öyle alisti hiç de hasta olmadi yağmur yağarken de kapsonunu geçiriyordum kafasına onda bile sıkılıyordu çıkarıyordu kaç kere yağmurda ıslandık birlikte hiçbirsey olmadi şimdi 2 aylık kizim var ona da disarda hiç şapka takmıyorum alışsın diye
anneogulllll trajikomiksiniz sevmiyor ne yapacağım bilmiyorum çünkü iç anadolu da yaşıyoruz aşırı soğuk hava ve kepçe kulağımıx
anneogulllll Asenana yani saçma değil bence çünkü gerçekten ne yapsam giyinmiyor ve kış geldi zaten kulağımda aşırı derecede kepçe bükülüyor 🤦♀️
Asenana anneogulllll battaniyeye sararsın dışarı çıkarken zaten arabaya binecek kadar yürüyoruz bişey olmaz o kadardan da korkma cnm
anneogulllll Medusafer anlıyorum bizimki de kapşon bile taktırmıyor bnde alışsın diyordum ama hava aşırı soğudu ve dediğim gibi kepçe kulak hadi kulağını geçtim ama buz gibi hava kar yağdı buraya
anneogulllll Asenana en son çağre artık yapacağım bişey kalmadı uyurken takıyorum bazen ağlıyor bende hiç rahatsız etmiyorum artık
Neslimi anneogulllll Benim de oğlum aynıydı kiyametleri kopariyordu yaz oldu şapkaya geçtik şapkayı sevdi ama şuan hala bere taktimt mı aynısını yapıyor bende çene altı bağlamalı olanlardan aldım bir kaç defa çekiştirip attı tekrar taktım dışarı çıkınca artık sesini çıkarmıyor