prensler_-_ Kızlar annemler süt almış illa vericez bebeğe diyorlar inek sütü kutularda ben duyduğuma gore 1 yaştan önce yasak dedim sacmaladigimi.bana ve kardeşlerime verdiğini söyledi.
Ogulcan prensler_-_ evet canım 1 yaş öncesi yasak ki çoğu doktor 1 yaş sonrasında da doğrudan verilmesini önermiyor
Moms12 prensler_-_ valla bana bı doktorum mama yediren anne inek sütü verse ne olur dedı zaten mamanın içinde ınek sütü var dedı ben sacma buluyorum 1 yaştan oncesı ha alerjisi varsa orası ayrıdır yarı su yarı süt seklınde verilebilir demıstı
Betul1 prensler_-_ ne demek illa vereceğiz annem de olsa kimse çocuğuma benim istemediğim bir şeyi yaptıramaz
Ogulcan prensler_-_ valla canım ağırlığını koy senin bebeğin onun annesi sensin benim oğlum 1 yaşında olduğu halde daha kimse hiç birşey yedirmedi yediremez benim oğlumun süt alerjisi var ve bünyesi alerjen Allah korusun süt içirdiğinde ağır olabilir sen kendini dinle canım
Moms12 Sinemisssss ne gibi sıkıntı mesela benım yegenıme verdı suqn kucuk 2 tasında ama yurumesı konusması hıc yok cok gec herseyı gelısımı geride oyle mı sızınkıde bız ona baglıyoruz
saclarinayildizdusmus prensler_-_ kaynımın kızıda 3 yasında helen içiyor bende vermeyi düşünüyorum ama 1 yasını bekliyorum açıkçası buarada kozon gelişimi falan geride degil