Elisa77ebru 8 aylık bebegım sabah kahvaltı hazırlıyorum yemıyorr gün ıcınde bısıler veriyorum zorla. Sızde bu durumu yasıyormusunuz bırdee 2 gundur çığlık çığlığa ağlama anlamsızca
Lovelies Elisa77ebru o sorun bizdede oluyordu lakin üzerine pek gitmedim hala anne sütü almasına rağmen yemk pek yemiyor (ben yanında olmayıncada bol bol yiyor :) ) ayrıca okuyun bol bol nazar değmiş olabilr..
Ulkuverasmom Elisa77ebru 8.ay atağıdır 🤦🏻♀️ Bizimkide çok zorlu geçmişti ne uyku ne yemek sürekli huzursuz ağlamalı geçmişti nerdeyse 3 hafta sonra düzeliyor herşey
Yigitim12mart Elisa77ebru 8 aylik bebegim yiyen cocuk simdi yemiyor en son artik parkta salincakta hem sallandirip hem yediriyorum evede salincak aldim bakalim artik insallah duzelcek
bireylul Elisa77ebru bizim atak haftamız yeni bitti 🤷🏼♀️ Doktorumuz rota aşısını yaparken (4 aylıktı) ek gıdada çok zorlanacaksın demişti asla ağzını açmıyor öyle inat bir çocuk
Elisa77ebru Ulkuverasmom Evet geceleri kalkıyor sureklı zor uyuyor n zaman gecıcek acaba ya sızınkı kac aylık
Ulkuverasmom Elisa77ebru 13 aylığız kaç gece tutunup kalkıp yürümeye çalışırken yakaladım beşikte gözleri kapalı düşüyordu sonra düştüm diye sinirlenip ağlıyordu gözleri kapalı emekliyordu eğer yeni emeklemeye tutunup sıralamaya başladıysa ondan oluyor