Esranurkaya Kizlar bebegim 3 ay 1 haftalik 40 gun regl gördüm hatta 1 hafta da normal adetimi oldum ancak sonrasi yok bidaha hic regl olmadim böyle bisey yasayan oldumu aranizda?
Hatice18 Esranurkaya Benim bebeğim 4 ay 24 günlük ve ben hala regl olamadım 🤭 Sadece 35 gün oldum sonrası yok yani kırkım çıkana kadar oldum Bayramdan sonra kontrole gidicem bakalım Dr ne dicek 🤔
Minikprenseees Esranurkaya gayet normal ben 4 ay sonra oldum emmiyor artık o yüzden erken geldi diye düşünüyorum
Gozz Esranurkaya benim Doğumdan sonra 2 ay hep kanamam oldu sonra 4 ay hiç kanamam olmadı regl olmadım yani sonra spiral taktırdım o da vücudum kabul etmedi kanamam oldu çıkarttırdım geçen ay hala da regl olmadım 😔Herkes farklı demek ki
yumosbebe Ben yaşadım ve bir çok insan bu durumu yaşıyor mesela bebeğim 5 aylıktı hayız oldum bazıları 10 aylıkken bile yeni olabiliyor emzirdigimiz için böyle oluyormuş tabi yine tedbiri elden bırakmamak lazım
Canderinsumeltem Demirr bende olmadım bebeğim 54 günlük emzirdiğim için bişey soracam peki nasıl korunuosun ?
R_y_M Bizde 4buçuk aylığız bende senin gibiyim olmadığım için de çok sinirliyim karnım tas gibi şiş kilo Alman’ında sebebi o diye düşünüyorum hep dert ya ama yine şükür bir an önce oluruz inşallah
elma111 Afra49_61 benim oglum 6 aylik ben 3 uncu olusum ama 40 50 gunde bir oluyorum emzirmekle alakali diye dusunuyorum
teachersrn Esranurkaya 10 aylıkken olmuştum süt hormonu prolaktin östrojeni baskılıyor adet olmuyorsunuz bu yüzden
Defne_Ada24 Esranurkaya emzirdiğin için olmayabilirsiniz ama ben emzirmeyi bırakalı 2 ah oldu hala olmadım 🤦🏻♀️