Tombikdonerartikcokpahali Merhaba hanımlar uygun bir fiyata hava nemlendirici arıyorum. Satabilecek olan var mı ?
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Tombikdonerartikcokpahali Bütçeniz nedir? 0 olarak önerebilirim. 170 tl’ye kendim aldım çok memnunum. Hepsiburada yurtdışı bölümünden. İkinci elden daha fonksiyonlu, bir çok özelliği var. Buharıda çok iyi. Dilerseniz özelliklerini anlatabilirim. 🤭
Kuzeybabyy Tombikdonerartikcokpahali merhaba oda neminiz kaç acaba önce onu öğreneyim. Oğlumda burun tıkanıklığı sebebiyle kalorifer kurutuyordur diye aldık ama öğrendikki odamızın nemi zaten yüksekmiş %50 olması gereken. Geri iade ettik
ZMK Tombikdonerartikcokpahali xiaominin var hepsiburadada yurt dışı bölümüne bakın bardağın içine suyu doldurun onu içine koyuyosunuz hem uygun hemde çantaya at götür
Tombikdonerartikcokpahali AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Merhaba 0 fiyatlarına göz gezdirdim ama daha uyguna birşey arıyorum 😌 teşekkür ederim
D_erya Tombikdonerartikcokpahali termostat alabilirsiniz fiyatları gayet uygun olanlar var ben 28 TL ye almıştım
Kuzeybabyy Tombikdonerartikcokpahali rica ederim neme göre karar verin bizim gibi yüksekse kaç yaparken göz çıkarabilirsşniz😅