Minikbezelyemm Arkadaşlar bebeğim daha 2 ay 11 günlük bundan önce iki göğsümu emerken 3 gündür sol gogusumu emmmek istemiyor yaklaştıkça aglamaya başlıyor başına boyle bisi gelen varmı çok üzülüyorum çözüm önerileriniz varmı
bilgemira Minikbezelyemm evet benimde basima geldi sulur atlattik 9 aylil donem donem oluyor bebeklerde ben uyurken veriyordum memeyi yada ayakta gezerek oyunla falan yada yuz ustu yatıyordum sol memeyi veriyordum oyle atlattik sakin ol hic korkma emecek
PrensesimEla Minikbezelyemm bir dönem bizde yaşadık ilk diğer göğsü verip sakinlesince Sol gogsumu veriyordum. Zamanla geçti
Minikbezelyemm bilgemira Benimkide gece emiyor bir problem yok ama gündüz olunca bağırmaya başlıyor inşallah geçer dua edin zaten doğduğunda 10 gün tutmadı onu zorluğunu da yaşadım o yüzden korkuyorum doktora gittik bazı bebekler bunu yapıyor dedi
bilgemira Minikbezelyemm tutar canim merak etme bak gece emiyormus zaten kizimda oyleydi bir sure sonra unutucak meraklanma
Cesevcan Silikon uçla biraz biraz alıyor hanımlar. Benim bebeğim de aynı ara ara yapıyor sürekli isteksizlik halini. Pes etmeden denemek gerekiyor
bilgemira Minikbezelyemm iste 2 aylikken basladi 5. 6. Ayda bittii cunku dikkatini hep baska yerlere cektim
Minikbezelyemm bilgemira baya uzun sürmüş inşallah bnimki o kadar sürmez canım benim sütüme sıkıntı verecek diye korkuyorum
bilgemira Minikbezelyemm yoo benimkine vermedi sadece anne sutu aldi kizim mama yemedi sabirla davrandim gecti bitti