Goktugunannesiiii bebeğim 10 aylık ya çok sıcak oluyor yada çok soğuk gündüz takip edebiliyorum gece sıkıntı oluyor bebeğim sürekli hasta olmaya başladı neler giydiriyorsunuz uyuturken ?? Merkezi sistem doğalgaz bu arada
Paradiseeeee Goktugunannesiiii nasıl sıcak kaçda yanıyor kombi çok sıcak olması çok hasta olması demek akşam yatarken yatak da çoraplarını çıkarıyorum artık pijamalarını giydiriyorum ince üstüne yorgan evimde kombi 41 de yanıyor ki 40 dan başlıyor yanmamış zaten İstanbul burası bu arada oglum 6 aylık
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Goktugunannesiiii Merkezi sistemde otururken 55 derece yanıyordu ev. Ssadece zıbın kısakol altına uzun alt giydiriyordum bazen şort hatta. Ayarlanmadığı için.
ezogelinn Goktugunannesiiii üstünü çok açtığı için yeni aldım bende uyku tulumu giydiriyorum içine yoksa benimki de öksürüyordu
Daphnemom Geceleri kombi açıyoruz uyku tulumu içine kısa kollu zıbın giydiriyorum çok çok soğuklarda uzun kollu pijama takım üstüne uyku tulumu giydiriyorum (1.5 tog benimki evinizin ısısına göre 2.0-2.5 tercih edebilirsiniz)
Goktugunannesiiii Paradiseeeee kombi yok evde bebeğim yorgan örtünce açmadan durmaz istemiyor alıştıramadım bi türlü😞
Mom544154 Goktugunannesiiii o zaman uyku tulumu almalısın çok kalın giydirmediğin sürece geceleri terlemez
ezogelinn Goktugunannesiiii yok ara ara kontrol ettim terlemedi zaten evin derecesine göre tog değeri alın