momandad_16 bebeğim 4.ayına girdi dünden beri 3 tür yeşil kaka yapıyo sebebi ne olabilir bilen var mı
umay2111 momandad_16 benim kizimds 5.ayina girecek 1aydir kakasi koyu yesil demir ilacuni kullanmaya basladigimizdan beri boyle bende endişelenmiştim ama normalmis
KumsaLina momandad_16 kızımda 4 buçuk aylık 10 günden beri yeşil yapıyor demir ilacınndan dolayıymş endişelenmeyin☺️
Moonlightttt momandad_16 yeşil kaka nedenleri:anne sütünün yağlı kısmını alamayıp ön süt alıp emmeyi bırakması Üşütme Mikrop (tahlil yapılarak çıkar bu varsa ) Genel olarak yeşil kaka normal diyorlar ama rahatsız gibi olursa bebeğiniz mikrop var mı diye baktırın bı. Ara ara oluyor bizim ama bakıyorum normal durumu ,geçiyor korkmuyorum
Kelebekmkelebekk Demir takviyesinden dolayı olabilir Üşüttüyse olabilir emiyorsa siz yeşil birsey yediyseniz oLabilir yeşil kakadan korkmayın
PelinByrktr momandad_16 brokoli, taze fasulye, ıspanak, biber dolması… Yeşil kış sebzrsi yediniz mi ben ne zaman yesem kakası yeşil oluyor doktorumuza da sordum yediklerimle ilgili olduğu kan veya mukus (sümüksü) yoksa korkmamam gerektiğini söyledi
momandad_16 Aceranne Moonlightttt Masalbursa KumsaLina sürekli olmuyo ya 2 günde 2 kere öyle yaptı bugün daha olmadı bakalım tekrar yaparsa yeşil kaka yarın bi sağlık ocağına götürücem
Masalbursa Bizim de öyleydi doktor normal dedi . Başka doktora götürdüm kaka tahlili istedi lökosit istedi. Bence test yaptırın her ihtimale karşı
Aceranne momandad_16 benim doktorum kakasında kan görmediğin sürece korkma demişti ama içiniz rahat etsin bence götürün bi nolacak