Arkadaşlar ayrıntılı yazmışlar. Şimdi bu düzeni bozmak için ilk gün uykusuzluktan çok ağlar ama alışır. Her akşam aynı saatte 7bucuk iyi mesela odanıza geçin Los ışık olsun alt değiştirme ninni pijama gibi rutin oluşturun.biz 7bucukta giriyirz odaya 9bucukta uyuyor anca bazen 10 da falan. Bebeğim sabaha kadar 6 7 kez uyanır ama bı duzen kurduk maşallah yine de 😅 sabah 7de uyanınca bir daha uyutmuyorum mesela 9 da tekrar emzirmeye başlıyorum. Bebeğim 4 buçuk aylık 2saatte bir uyutuyorm sizinki küçük 1bucuk saat sonra emzirmeye başlayın.telefondan süpürge sesi açarak deneyin uyutmayi, veya meme almıyor ya direniyor pisss pissss diyip gezerek emziriyorum pes ediyor gözler kapanınca oturuyorum öyle uyutuyorm. Benim bebeğim bazı günler 20 dk 20dk uyuyor, bazı günler 2 saat uyudu diyelim uyandırıyorum ve biz 2 uyku ya geçtik ama sizinkinin 3 uyku yapması lazim yorgunluktan uyumaz yoksa . Son uykudan uyandığı saat ile gece uykusuna yatırmanız arasında 2bucuk saat olsun yoksa uyumaz . (3ay 10gunlukkken uyku gerilemesi başladı 4.ay atağı yani o başlarsa iyice uykuya direnecek o yüzden gündüz uykusunu düzeltin. ) Bir de benim bebeğim kucagmda uyuyor gündüz ve koyduğum anda uyanıyor o yüzden 2 saat kucağımda tutuyorum uyanıyor sonra. Bir de siz 4 saat uyudugunuzu düşünün uykunuzu alırsınız . Bugün ve yarın 3 saat dolunca uyandırın, diğer gün 2 saat dolunca uyandırın çok uykusuz kalır ama 3 . Gün toparlanmaya başlar uyku saati .