Mavieylul Anneler 7,5 aylık bebeğim ne mama yiyor ne ek gıda yiyor doğru düzgün 60 cc mama içiyor o da zorla. Nasıl iştahını açabilirim. Sonradan düzelen bebekleri olan anneler var mı yardım edin bir şey önerin nolur önerilere açığım 😔
FistikliLokumum Mavieylul kesinlikle karadut özü :) instagramda organikten diye bi sayfa var o organik sekersşz karadut özü yapıp satıyo arkadasımın kuzeni Pınar abla. bende 2 sise aldım ordan
Emineg35 Mavieylul bu bi dönem herhalde. 7 ay 7 günlük. Zorla yediriyorum birşeyler. Ama zorlaaa gece uykusunda mama içen çocuk şimdi ağzını kitliyor. Karadut özünü bende aldım. Trendyoldsn organik teyze diye bi satıcıdan. Daha dün geldi. 3 gün kuralı ile deneyip günlük vermeyi düşünüyorum. Bi de bu mamalara katılan vanilya şurupları varmış. Denesem mi bi diyorum. Pekmez de konuyormuş mamalara. İştahsız çok zormuş. Neler neler yapıyorum ama nafile
Pinar3529 Canm iştehsız bebek çok zor benimde 2.5 yaşında kızım var çok iştahsız. Bende balık yağı falan aldım onuda içmiyo. Sen kanlarına falan baktırdım mı kansızlık vİtamindizlikte iştahsızlık yapıyormuş
tatlibiseey Pinar3529 balık yagı bızde ıstah actı suan argıvıt focus kullanıyorum sabah uyanınıca pılav yogurt ıstıyo sısz dusunun😀😀
Kiziveannesii B12 eksikliği ve idrar yolu enfeksiyonunun en büyük belirtisi iştahsızlıktır kızımda birebir yaşadım ve çok zor toparladım bence gidip bütün testlerini yaptırın
Mavieylul Kiziveannesii teşekkür ederim canım bu ay yapılacak kan tahlili idrarda isteyeyim olmadı. Çok geçmiş olsun size de şimdi iyi mi bebeğiniz?
Mavieylul FistikliLokumum nasıl veriyorsun canım peki karadut özünü? Sayfayı bana da söyleyebilir misin
FistikliLokumum Mavieylul sayfanın ismi organikten link koyabilirsem koyayım simdi. 1 tatlı kasıgı karadut özünü sulandırarak vericem ben henüz baslamadım oglum icin de ama kendim ictim yani tadı cok güzel ve o arkadasım da kızı icin aldı 11 aylık kızı ona veriyo cok sevdiler https://instagram.com/organiktenn?utm_medium=copy_link
FistikliLokumum Emineg35 5 ay 10 gün. 6 ay itibariyle veriliyo laradut özü sulandırarak veya yogurda katarak