Nazlimom Kızlar sütten kestikten ne kadar zaman sonra bebişiniz memeyi unuttu? Benim kız bir hafta oldu keseli halâ meme sayıklıyor emmek istiyor. Ne zaman geçecek merak ediyorum tecrübelerinizi
Kereminannesiii Nazlimom ilk iki hafta geldi gitti ama emmek istemedi. 1 ay falan olduğu zaman arada gelip seviyordu anne süt bitti diyordu. Hala bile arada gelir sever koklar gider. Süt fikri tamamen bitti tabi. Bırakalı 3,5 ay olacak.
Mom82902 Nazlimom 1 aydır sütten kesmisim kızım ara sıra hala istiyor geçen verdim emecek mi diye hemen ağzına aldı şok oldum
Hlal Nazlimom benim.kizim.iki yaşında memeden kesmemm lazm ama çok düşkün nasıl biraktircam bilmiyorum hamileyimde
Nazlimom Aslmra80 valla biraz komik gelecek belki ama antep fıstığının kabuğunu bıraktım meme ucuna bak yara oldu cız oldu dedim korktu yaklaşmadı hiç. 5 günden sonra ağlamaya başladı
Nazlimom Hlal benim kesme sebebim zaten aşırı düşkün olmasıydı yoksa küçüktü daha kesmezdim. Bence bi şekilde kesin bide hamilesiniz rahat edersiniz