Brcaly 9 günlük olduk ve bebeğim cok fazla uyuyo ağlamıyor sarılık değeri de cok fazla degil emzirmek için uyandırmaya çalışıyorum o zaman BİLE uyanmıyor normal mi
aybukebahar Brcaly bizde 13 günlük olduk canım aynı dert bende de var oğlumda sürekli uyuyor emzirmek için uyandırıyorum mecburen geceleri bu saate gözlerimizi açıyoruz sabah 4 e kadar mırıldanıyor😂 gece harici gündüz hep uyuyor sarılık değerimiz de düşük anlayamadım 🤷🏻♀️
Sinemisssss Brcaly o dönemde kafayı yerdim neden bu kadar uyuyor diye şimdi de neden uyumuyor diyorum 😃 beslenme saatleri ne yap et kaldır ama
Elftna Brcaly bizde 18 günlük olduk ilk zamanlar bizimkide öyleydi hatta bizde sarılık da vardı uyanıp emzirmem gerekiyordu ama naparsak yapalım kesinlikle kalkmıyordu kızım fakat zamanla geceleri kalkmaya başladı şimdide uyumuyor sağolsun geceleri 😂
Alminazli Normal canım ama sık sık beslemelisin sarılık degeri yükselmesin diee sağıp vermeye dene emziriosan
Naz93 Normal böyle olması daha doğduğunun farkında bile değildir o çok küçük biz soyuyorduk çocuğu doktor öyle söylemişti anca öyle uyanıyordu şimdi de uyumak bilmiyor 😁
Busra-nefes0 Uyuması normal ama her 2saatte bir emzirin uyandırıp ayağının altını gdıklayın burnuna dokunun sürekli. Benim kızımda öyleydi uyanmıyordu sarılık oldu yoğun bakımda yattı maalesef uyandırın zorla emzirin mutlaka 😊
Ecrininannesiiii Brcaly Bebeğim 1 aylık oldu sarılıkta vardı burnunu sıktım ayağının altını kaşıdım olmadı en son altını açıyordum bacaklarını gererken kollarınıda oynatıp uyandırıyordu kendini hemen memeyi sokuyordum ağzına
Emien Brcaly normal tabi korkmayın biz ne çabalarla uyandırıyorduk oğlumu annem ile beraber ah ne güzel günlerdi 😀
Sultan2 Brcaly 12 gunluguz bizde uyuyamiyoruz üst tarafından gaz çıkaramıyor birde burnu tıkandı fizyolojik serum kullanıyoruz gazı ve tıkanıklığı için tavsiyesi olan var mi
Birdunyabircennetannesi Brcaly Normal canım ama mutlaka 2 saatte bir emzir topuzuna vur soy eğer uyanmazsa emmeye yada burnunu sık mutlaka emzir sarılığı yükselmesin bugunlerin tadını çıkar ♥️