Mucizeemmmm 4 gün önce doğum yaptım bebeğimin gözleri çekik ve kulak tepeleri kıvrık doktor down sendromu dedi genetik test istedi. Test ancak 1 ayda cıkarmıs. elleri ayakları normal ama aklıma soktu sanki baktıkca öyle görüyorum.
Nergisim09 Mucizeemmmm canım benım yiğenimin gozude cekık bnım kızda cekık ama buyudukce duzenlo emın ol bende düşündüm senın gıbı ıkılı test detaylı ultrosan da ole bırsey de cıkmamıs tı zatwn
Nergisim09 Mucizeemmmm hatta dayım anneme demıs bnzıyo dıye annem kızmıs bana da sonra dan dedıler foto lara bakınca bende benzettim hatta istersen atayım buraya gor
Tuba29 Canım illaki down belli olan bi yüz tipi vardır. Genelde ellerinin icindeki cizgi tek olur. Detaylı ultrasyona girmişmiydin hamileyken belirtecleri illaki belli oluyor o ultrasyonda. Resim atabilirsen daha net anlayabilriiz yardımcı oluruz sana
Tuba29 Mucizeemmmm tamam canım özelden at. Gözler cekik diye down olucak anlamına gelmiyor. Yeni dığmuş sonucta değiştikce yüzü daha anlaşılır olucak. Size öyle gelmis olabilir. Bence kafana takıp üzme kendini anneliğinin tadını cıkar
Suzzzy Mucizeemmmm canim bnm bi tanidigimdada doktor suphelendi ve down sendromlu cikti. Yuzunden anlasiliyor genelde resim atsrsan daha net soyleyebiliriz fikrimizi
Birkucuksayrameselesi Mucizeemmmm yani down sendromlu bebeklerimizde zaten belirgin bir yuz tipi mevcut yani sirf gozu cekik diye dediyse doktor.. bilmiyorum en iyisi test sonucu hos sonuc gelinceye kadarda zaten daha cok belirginlesir yuz hatlari
Elaalya Mucizeemmmm fotoğrafını atarmısnz? bende ilk gün o kadar şüphe etmiştim ki beni kandırıyorlar söylemiyorlR sanıyordum. ama sonraki günler düzeldi. eb son cesaretimi toplayıp doktora sormuştum. oda gözleri çekik sadece dedi. burun kemiği falan nırmal dedi. sizin bebişin burun kemiği nasıl
Gmzhyt Mucizeemmmm bende ikizlerime dogum yaptığımda birinden şüphelendiler göz şeklinden dolayı sadece. Tüm.organ muayeneleri tahlilleri elleri ayakları normaldi. Genetik test yaptirdik bisey cikmadı. İçini ferah tut. Doktorun bana söylemesi biz yapalım sonra niye yapmadık demeyelim ama sadece göz sekli çekik elleri çizgisi parmakları normal demisti. Suan 7 ayliklar göz sekli bile değişti. Küçük te dogmistular zaten. Bende hep ya varsa diye her gece ya şafi diye dua ettim. Canını sıkma. Insallah bisey çıkmaz allahin İzniyle
Mucizeemmmm Gmzhyt insallah canım organları benımde nırmalmıs gözler cekık ve kulak tepeleri kıvrık eller ayaklar hersey normal ama
Gmzhyt Mucizeemmmm benimki 15 gün yogunbakimda kaldi orda suphelenmis endokrin doktoru göz şekline bakip sizinki gibi. Rahat ol bisey çıkmaz inşallah. Hatta sonucu almaya gidince genetik doktoru bu çocukta ne varda istemişler ya falan demişti. Bi göze bakılıp sizi korkutmuslar dedi. Ben ortada çok ağlamıştım bisey yok dediğinde doktor.
Esto24 Mucizeemmmm benim oğlumunda göZleri çekikti doğdugunda yoğunbakımda yattı bende çok korktum şimdi hala çekik elleri normal kulak tepesi nasıl oluyo
Theodora Mucizeemmmm Sizin de benzetmeniz doktor oyle soyledigi icin. Benim de oglumun gozleri cekikti ben de kendim suphelenmistim acaba mi diye buyudukce gozleri bile degisti. Baska belirti yoksa korkmayin. Keske resmini buraya atsaniz disardan bakan goz olarak daha iyi yorumlardik benzeyip benzemedigini.