ilkbahar Katun dibek menengiç tarzı kahvelerde olabilir onlar hafif gibi ama normalde bana çok geldi 😄 hiç okumadım da kahvenin paketini şimdiye kadar 😁
Deletedmom_72 ahmt Kahvenin markası canım makinanın değil.Bi ara ben evdeki kahveyi yapmıştım köpürmedi başka marka alıp denedim köpürmüştü.Sanırım kahvenin kalitesi de etkili bu köpürme olayında
umay2111 Katun kahvenin kopuklu olmasi icin suyun soguk kahvenin taze olmasi lazim bide sekersiz kahve kopurmez hala kopuksuz oluyorsa ozman 100gr kahvenin icine yarim cay kasigi karbonat karistirn o zman gorun köpüğü 😃
lanadelmiyav Katun şekerli içiyorsanız küp şeker tercih edin. Kahveyi bir tık fazla koyun. Hangi marka kahve kullanıyorsunuz.
lanadelmiyav Katun Mehmet efendi bilinenin aksine iyi bir kahve değil aslında. Farklı bir marka deneyebilirsiniz.
Yazannesi1 Saafie bende okudum o postu yani paylaşımlarıda pek fake atılacak gibi değildi. Yani fake atsam daha farklı atardım ben olsam mesela ama neydi acaba 😬
lanadelmiyav Deletedmom_72 fazla kavrulmuş ise ondan olabilir. Az kavrulmuş, yumuşak içim tercih edebilirsin bebeğim.
Busraata Katun kahveyi ölçüsünden biraz daha fazla koymalısın bazı kahvelerden de olabilir köpürmemesi ve soguk su koy iyice kaynasin🍀Köpmüyor ne kızz 😁