Feyyyzza İşe yarıyor mu gerçekten? Kızımın sürekli hırıltısı ve öksürügü var. Almalı mıyım? Bu yakalarına yada yastıklarına damlatılan damlalarla buhar makinası arasında kaldım. Sizve çok hangisi daha iyi olur
Haticemom Feyyyzza ben ikisini de kullanıyorum genelde evde sehpanın üstünde var pamuğa damlattim birde buhar makinesinde suyun içine damlattim 5 damla etkisi olduğunu düşünmüyorum cold mix
Kahvedelisi Feyyyzza buhar makinesi bence sırf cocuklar için değil bizler iyice bence gayet gerekli benım iki oglumda da var. Cold mix de kullanabilirsiniz ben faydasını gördüm ama odasına soğan karanfil daha cok işe yarıyor hemde doğal
Bsradskran Feyyyzza ben buhar makinası kullandım oğlumun öksürüğü vardı işe yaradı ama doktor tavsiyesiyle kullandım
Feyyyzza Deletedmom896 memnun musunuz kimisi memnun kimisi degil kararsız kaldim 60 lira ona verene kadar üstüne ekler buhar makinası alırım diyorum işe yaramicaksa
Deletedmom896 Feyyyzza Şöyle damlayı ara ara kullanıyorum Hergün değil ama bebekli evde asıl şart olan buhar makinesi önceliğiniz o olsun
Woody Feyyyzza damlayı birkaç eczacı onermemis arkadaslarima. Buhar makinesi ve soğana batirilmis karanfil ikilisi ile devam ediyorum ben
Woody Feyyyzza cold mix vs aşırı kimyasaldır bence. Eczacılar da onermems dediğim gibii. Cayci falan var mi evde? Odasında onla buhar yapıp deneyin
SevgiLina_ Feyyyzza cold mix harika kesinlkle al kizmn burnu cok tikalydi serumla aciyorm yakasna veya yastgna damlatiyrm rahat uyiyo dunde kendim icin kullandm aciyo burnu gercktn