RasayiAA Memleketten geldi 1 torba. Güzelce yıkadım sağlam gibiydi hepsi ikiye böldüm sıkacakla sıktım bardaklar kattım oğlumla içelim dedim Allahım içinde iki tane kıpır kıpırlar iyiki içmeden farkettim iğrençççç.ilk defa karşılaştım mandalina da kurt olurmu ya 🤮🤢
Zhnce RasayiAA ilk kez duydum valla Gerci ben kirazda kurt çıktığını da geçen sene öğrendim 🙄 Meyvelerle zaten aram iyi değildi iyice soğuyorum artık
CubukKraker Zhnce kız ben oturup bir tabak yedim kiraz ve hepsi kurtluymuş babam bildiği halde söylemedi ben kontrol edip yiyormuşum sanmış bitirdikten sonra hiç kurt çıktımı hepsi kurtluydu onların belki sağlamları vardır diye sordu🤦♀️😂😂😂😂😂 ben tabi ondan sonra bir istifra bir istifra o oldu bir daha kirazı vişneyi ağzıma sürmedim.😂
Nihal42 RasayiAA e sen iyi kurtarmışsın. Ben bi sürü kirazı löpür löpür yedikten sonra farkettim. Üstüne çok afedersin kustum. 🙈😁Ama olan olmuştu 😁
RasayiAA Nihal42 o daha kötü ya. Ama kiraz da olur ya ben ikiye açar bakar öyle yerim. Eee şimdi yiyormusun kiraz. 😁🍒
Zhnce Wolverine abim gibi sende 🤣🤣 Kestane pişiririz mesela ben ufalarim resmen icinde ne var ne yok göreyim diye abim löp löp atar agzina Proteinde lazim der sürekli 😆
Zhnce lanadelmiyav ay ben ne biliyiimm🤮🤮 Gecen sene kurt bana gülümseyince öğrendim Sonra kime anlatsam eeee tabi kurt kirazda olur dediler Vicdansızlar yanlarında kirazlari yerken beni uyarmamışlar
GiybetReis RasayiAA ay bize de memleketten 1 kilo mandalin geldi daha 2-3 saat önce yedik ailecek. Kafamda deli sorular şuan. Hiç aklıma mandilinde kurt cıkar mı diye kontrol etmek gelmedi 😩
RasayiAA GiybetReis benimde gelmezdi taaki bardağın üstündeki kıpırtılarını görene dek. Artık temkinli yaklaşrz olan oldu. 😁
Zhnce CubukKraker 🤣🤣🤣 kirazzedesin sende ben gibi ❤ Bende yemedim bu sene hiç Cidden tiksindim ya böyle kiraz görünce içinden kurtlar fışkırıyor gibi hayal ediyorum Bide esim göreve gitmişti yanına kiraz koydum Adam gece karanlığında hepsini yemiş 😂
CubukKraker Zhnce ❤️ Kiraz görünce aklıma o an geliyor bir tabak dolusu yemiştim😂 kocanda garibim benim gibi bilmeden yemiş🤦♀️😂 söylemeseydin bari kurtlu olduğunu 😂
lanadelmiyav FHKK ben de çok severim. Ama bir tanesinde yoksa diğerinde mutlaka oluyor😂 Ne yardan ne serden deyip, gözü kapayarak yiyorum.😁