Cidden artık oturup ağlamak istiyorum.herkes uyku meselesi zor diyordu bende zor diye diye kabullendim bebeğimin durumunu ama bakıyorum ki benim bebeğimde bir anormallik var 😔.4 aylık gaz sıkıntılarını nerdeyse atlattık son 1 aydır iyi gibiydik ama son bir iki haftadır okadar kötüyüz ki artık sabrımız kalmadı gece saat 5.6.7 ye kadar uyumaz hatta uykusu çok ağır bastığı zaman basar yaygarayı dakikalarca ağlar yorgunluktan uyuyana kadar.sabah da 11 gibi uyanır akşam 6.7 ye kadar yarım saat, yarım saat birkaç defa uyur akşam 8.9 gibi uyur gece 1 e kadar bir defa uyanır sonra gene uyanıp sabaha kadar uyumaz.babası da bende geceler haram oldu en son oturup ağladık.uykusu düzene girsin diye 1 hafta akşam 10 gibi duş aldırıp doyurup uyuttum iyi gidiyorduk sonra tekrar bozuldu.her akşam duş aldıramam ki üşür diye korkuyorum.diş desem hiç belirti yok en azından kızarır veya şişerdi,yada salya falan akardı gaz desem oda yok.birkaç gündür nezle oldu burnu tıkalı diye fazla ememiyordu sütümde azaldı sürekli süt arttıran şeyler yiyorum nafile.şimdilik aklıma gelen tek şey aç olması ama süt olsada emmiyor 🤦🏻♀️.