elifinannesi95 Kızım koltuktan zıplarken düştü sert ağlamaktan sesi kısıldı sonra kendinden geçti kucağımda dudakları morardı saniyeler içinde kendine geldi çok korktum bi saate yakındır düşeli uyutmuyorum bişey olmamıştır dimi ya 😔😔
Sarikuzumalp elifinannesi95 Vakit kaybetmeden doktora götürseniz iyi olur bence. Çünkü hem çok ağlamış hem sert düştü diyorsunuz hemde dudakları morardı diyorsunuz. Mutlaka götürün acile.
ErkekkAnnesii elifinannesi95 sert düştü kendinden geçti ve dudakları morardı diyorsunuz bence her ihtimale karşı doktora götürün derim
2cocuk_1anne_ elifinannesi95 sen buraya yazarak zaman kaybet Kardeşi iyi misin kendinden geçti diyor sun git sene hastaneye acile Allahım böylesi insanları anlamıyorum
elifinannesi95 simiyyy ben tam görmedim arkam dönüktü yatak hazırlıyordum ama yan düştü baya ses çıktı kafasını yere vürdü direk
elifinannesi95 Mom4565 kızım iki büçük yaşında şu an görünürde iyi bi sıkıntı yok gözlemliyorum ama kararsız kaldım
Mom4565 elifinannesi95 geçmiş olsun ama dediğiniz gibi sert düştüyse görürseniz daha iyi olur siz bilirsiniz tabi
elifinannesi95 Sarikuzumalp evet öyle oldu gözlemliyorum inşallah bişey olmaz ya şu an iyi kardeşiyle oynuyor bi saat daha beklim diyorum
elifinannesi95 Mom4565 ben netten de baktım gözlemleyin bi kaç belirti yazıyor ondan sonra götürün yazıyordu ondan götürmedim şu an oynuyor kardeşiyle
elifinannesi95 ErkekkAnnesii evet saniyeler içinde oldu sonra kendine geldi eşim de bana kızdı dik tutmadın diye ondan oldu diyor bende bilemedim inşallah bişey olmamıştr