Selin3244 Selam patili dostum var kedi 5 aylik geçen hafta ctesi gününden beri çok durgunlasti zorla mama yiyor hatta hiç yemiyor genelde uyuyor veterinere gittim dış çıkartıyor dedi diş döneminde bu şekilde olurmu endiselenmem mi gerekiyor
Deletedmom0737 Selin3244 genelde halsiz olurlar ama genel bir bakılması gerekir yavrunuz her zamankinden farklı davranıyorsa bir sorun vardır 6 patili evladım var birinin damaklarının beyazlığından anladık birinin fazla sokulmasından anladık hasta olduğunu
Selin3244 kimse yokmu yardımcı olabilecek cok üzülüyorum gelip elimi isirmiyor benimle oynamıyor bi kedim daha var arada bi gece vakti oynuyorlar gün içinde genelde uyuyo
Selin3244 Cheddar damagi sismisti baya ikisininde ucu çıkmıştı cinsinden dolayi zaten okadar hareketli değil ama birden böyle olunca bi tuhaf hissediyorum kan değerlerine bakilmadi iyi dedi veteriner ama bilmiyorum yani
Selin3244 birkizannesi_ bende bilmiyorum ki iki kedim var 3 aylıkken sahiplendim 5 aylik olanı diğeri 1 haftadır bizde oda 2 aylik
Selin3244 Deletedmom0737 herzamandan farkı istahsiz ve hareketsiz olması hatta gozude mikrop kaptı tedavi ettim daha iyi cok şükür napmam gerek
Selin3244 Deletedmom0737 zaten dediğim gibi cinsi gerekegi pek hareketli ddgildi ama bukadar hareketsiz degildi
Deletedmom0737 Selin3244 doktor baştan savdıysa başka bir hekime gösterin diş çıkarmada evet olur ama başka bir şeyin de habercisi olabilir o yüzden kan idrar testi yapabilirler
Deletedmom0737 Selin3244 cins hayvan ise geçmiş olsun size muhtemelen veteriner yolları bitmeyecek cins kediler çoğunlukla genetik hastalıklarla dünyaya geliyor arada çok nadir şanslı olanlar sağlıkla yaşayabiliyor
Selin3244 Deletedmom0737 anladim tekrar goturucem diğerinin kuduz aşısı var hafta sonu ozaman göturcem tesekkur ederim inşallah iyidir
Selin3244 Deletedmom0737 evet biri iran biri Ankara ve biritish melezi suan bahsettiğim iranli olan kedi
Deletedmom0737 Selin3244 yorum yapmıyorum yukarıda anlattım cins hayvan alınmasına son derece karşıyım aldınız mı sahiplendiniz mi bilemiyorum bendekilerden biri de cins çiftleştirip damızlık olarak kullanılıyordu el koydum hayvana ve yıllardır sürekli hasta sürekli tedavi altında
Selin3244 Deletedmom0737 birini mama karşılığı birini ucretsiz sahiplendim hani cinste olsa Buda bi hayvan ya neyse teşekkürler yorumunuz için
Deletedmom0737 Selin3244 tabi ki cinste olsa o bir can evlat sadece arz talep doğrultusunda üretimleri bitmeyecek bu sebepten onlarca yüzlerce hayvan ölecek ben buna dayanamıyorum umarım sizinkilerin genetik rahatsızlıkları yoktur uğraşmak para yetiştirmek ve en önemlisi o canın her gün acılarına şahit olmak dayanılır gibi değil