Kama Herkese merhaba, el pompası aldım ama elim baya yoruluyor 😂 elektronik makina kullanan var mı acaba ? Yorumlarınız nasıl?
Mom022 Kama ben elektrikli almıştım hiç memnun kalmadım. Her seferinde yıkamak çok uğraştırdı beni. Sagim fazları da uymadı bana en iyisi manuel. Lansinoh marka aldım çok çok memnunum hem pratik hem bebek elimdeyken tek elle yikayabiliyorum
Duruuuuuu Kama lansinoh kullanıyorum 329 tl ye aldım çift pompalı çok memnunum son yılın en iyi icadı 😂
MotherOfTheSun Aynı aynı ne yorucu ve komik otomatik almadım bende zaten çok pahalı işe de dönmicem ama galiba manueller daha mı az süt çıkarıyo anlamadım
Gokceninannesiiyim Bende her ikisi de var ama Manuel daha güzel süt çıkartıyor evet yorucu oluyor. Lansinoh kullanıyorum Bende
Bilgehan Kama arkadaşımdan ödünc aldım. Piyasası 350 civarı sanırım. Bendeki çift başlıklı ama ikisini aynı anda saginca gücü çok düşüyor. Tekli şekilde sağım yapıyorum. O yüzden teklisini almak hem fiyat hem performans olarak daha mantıklı.
Kama Mom022 ben el pompası da her defasından yıkıyorum o sorun değil de, ama şımdı birden 2-3 defa çikartıyorum sütü, sonra daha çok lazım olunca düşenemiyorım
Duruuuuuu Sebine ayarlarım var canım gayet iyi vakumluyor bu arada ben ikili aldım ama tek kullanıyorum