Krtlmy 4 aylık bebeğim var doğduğundan beri ishal gibi yapıyo ilk aylarda sıvı gibi sarı kaka olması normal herlade ama 4 aylık olduk hala aynı bide alerji olablir dendi ben herşeyi yiyorum ishalden başka belirti yok nromal mi bu kaka şekli 4 5 aylıklar sizin nasıl acabaa
Krm91 Krtlmy bizim de ishal,ama alerji kaynaklı.İshal,mukuslu kaka,gürültülü kaka,kakada kan var bizim.Sizin alerji değildir inşallah,anne sütü aldığı için sıvı olması normal değil mi?
Gizoooo Krtlmy canım ishalden kastın nasıl çünkü anne sütü ile beslenen bebeklerin kakaları genel cıvık oluyor biz mamayla beslendiğimiz için daha kuru oluyordu. Bende ilk zamanlar alerjiden şüphelenip doktora götürmüştüm mukuslu kakaları alerji olarak saymıyoruz gayet normal demişti.
Krtlmy Krm91 ya doktor sadece mukuslu kaka alerji diyemeyiz demişti gürültülü yapıyo deidğimdede ne güzel içinde kalmıyo gazı dmeişti başka bi belirtimiz yok şükür bakalım ne olacak
ardenbebekk Krtlmy aslında tek basına ishal de sorun değil siz bol bol emzirin vücudu susuz kalmasın ishalle birlikte ateş halsizlik olunca problem olurmus