Perilerim Çok geç yatıp çok geç uyanması doğru değil onu biliyorum da ideali ortalama saat kaçta uyanması ?
MomyNurse Perilerim 23-24 gibi uyur 07 de uyanır . Dr a gec uyumasının sorun olup olmadığını sormadım ama çevreden gelen erken yatır söylemleri var , doğruluğunu soracağım dr a
Birdunyabircennetannesi Perilerim Önceden gece uyumuyordu 1 de uyanıyorduk şimdi 10 da kalkıyor erken yatıyor tabi erken dediğim 12 1 gibi buna da şükür🙏
Sinemisssss Doktora sordum bu soruyu özellikle gec kalkması bebekler uykuda büyür hiç dokunma nazar değecek kimseye de deme dedi😍 yani sizin kaçta kalkıyor tabi ne kadar geç
Perilerim Sinemisssss şöyle normalde sabah 6 6 buçukta kalkıyordu.. ama aç olduğu için sanırım gece sadece anne sütü veriyordum. Şimdi emmiyor malesef..mecbur saat 5 e doğru mama yapıyorum öyle olunca 8 e kadar uyuyor..
Busetmr Kaçta yatmasını bilmem Ama sabah 6 da uyanmaması gerektiğini biliyorum galba 🤦 onuda erken uyumasına bağlıyorum artık öyle alıştı bizde alıştık
Busetmr Perilerim inan bende canım bende oğlum bir kalkıyor gözler cin gibi uykusunu almış gayet dinç biraz daha uyusun diye mama yapıyorum veriyorum ama daha çok enerji depoluyo bende geç uyanmasinin çözümünü henüz bulabilmis değilim malesef
Perilerim Busetmr çok açıkmadan verince yemek için tabi açlıktan uyanmıyor o ağlamadan vermek lazım galiba
NefesMaviDeniz Perilerim En geç 20-20:30 gece uykusuna geçiş olmalıdır. Sabah 06:00-08:00 arası uyanmaları da normal saatler olarak bilinir.