-erCansu- Masalelisa11 Sümüksü gibimi yani anne sütü alınca çocuğun kakası farklı farklı oluyor ama kakada kan olmadıkça pekte onemsemiyorlar alerji falan yazmışlardı tek başına mukus pek bişi ifade etmiyor dedi bana doktorum
Masalelisa11 NinovaLemi öyle ince beyaz kurt gibi değil onlar olsa bilirim bu daha çok uzun bir şey fotoğraf nasıl yükleniyor buraya bilsem atardım görüntüsünü 🥺
BirAlparslanAnnesi Masalelisa11 arkadaşın dediği gibi o zaman beyazsa kurttur az eşeleyip bakmadınmı hareket ediyomuydu
NinovaLemi Masalelisa11 kurtların da çeşitleri var uzun olanları var kalın solucan gibi olanları var :( istersen internetten bir kurtların resimlerine filan bak benzer bir şey görürsen anlarsın
BirAlparslanAnnesi Masalelisa11 siz takipte kalın aynen alerjikte olabilir tekrar ederse mutlaka götürün doktora
Masalelisa11 BirAlparslanAnnesi doktorumuza zaten fotoğraf gönderdik dönüş biraz geç oluyor o yüzden annemler sormak da fayda var diye yazdım
Masalelisa11 Evcilkaktus valla canım fotoğraf atmayı bilsem buraya atıcsm da göstermek için bilmiyorum
umay2111 Masalelisa11 hizliresim yukle yazin goggle oraya fotoğrafı yukleyip Linki kopyalayip buraya atin
0znur Masalelisa11 https://imgyukle.com/upload buraya girin,resmi yükleyin, altta linkler var. Sonu jpg ile biteni buraya yapıştırın