Huriiii65 Kızlar bebeğim 6 ay 20 günlük uyandıktan 1.5 saat sonra tekrar uykusu geliyor ve 4.5 saat uyuyor 3 saat sonra falan tekrar uykusu geliyor uyutursam bu sefer de gece çok geç uyuyor uyumazsa çok mızmızlanıyor sizce ilk uykusundan uyandırmalımıyım ama uyuyan çocuğu gidip uyandırmak da yanlışmış gibi geliyor
Deletedmom0099 Huriiii65 tek uyku için en az 1 yaşında olmalı, çok erken. o uzun uykusundan 2 saat sonra uyandırın ki diğer uykuyu da uyusun
Mom54554 Huriiii65 erken tabiki , oğlum 10 aylıkken kendi kendine geçti tek uykuya . O da erkendi . Normalde 1 yaş sonrası geçmeleri gerekiyormuş
Seymacr Huriiii65 4,5 saat gündüz uykusu çok fazla. Max 2 saat uyumalı, o uykuyu düzenlerseniz zaten iki uyku olur otomatikman
Emiryigit Cok erken daha 2 3 uyku yapmasi gerek ah biz anneler kiyip kaldrmiyoruz ama gunduz uykularida cok uzun olmamali
Minai_eliz Bence de erken, bızim 1 yasına gırmemıze 10 gun var ıkı gundur tek uyku yapıyor, uyutamıyorum 🤦♀️
Tugcesilam Huriiii65 tek uyku icin cok erken bnm kizim kismetse haftaya 1 yasina girecek 2 uyku yapiyor toplamda ya 4 saat yada 3 saat instagramda baldan anne var onun postlarina bakin uyku düzeni kurarsiniz ben ole yaptim ve en gec gundüz uykusunu 17.00 yada 17.30′da bitiriyordum uyanmasa bile ben müzigini kapatip uyandiriyordum dürtmüyordum tabi müzigini kapatinca kendi uyaniyordu
YgmrDru 4,5 saat bir anda cok cok fazla en fazla bir saat uyutun bakın sonra nasıl düzene giriyo yani o 4,5saati koca bir güne yayabilirsiniz
Woody Huriiii65 internette Tracy hogg uyku tablosu diye arama yapıp bakın. O saatlere göre uyutmaya calisin