Babyalina Kızlar zararlı densede ben yürüteç kullanıyorum ama kızım tutunarak kendi denge kurmak istiyor yürüteçte o olmuyor bu önünde oyunlar olan ilk adım arabasımı alayım ahşap sade yürüteçler var ondanmı alayım kullanan varmı tecrübeleriniz neler
2prematureannesi Babyalina olabilir canım yürüteç almıştık 2 ay kullandı sadece sonrasında kendi başladı yürümeye tabi bizde yürümesi için yardım ediyorduk
Babyalina BoyMomm plastik önünde oyuncaklar olan dimi yürüme arkadaşı? Siz kullandınızmı seviyorlarmı yürümesine destek oluyormu
Babyalina TheBossMom 7 aylık oldu yürümesi için değil aslında ama kendi kendine durup denge kurmak adım atmak istiyor sürekli ellerinden tutarak yürütüyorum ve yoruluyorum onun için arayışa girdim
BoyMomm Babyalina yeğenim kullanıyordu çok memnunlardı benim bebeğim 5 aylık daha ihtiyaç duyarsam bende yürüme arkadaşı tercih ederim ☺️
Babyalina 2prematureannesi ne güzel :) kızım yürüteçte sıkılıyor mantığı çözdü zaten düşmem diye salıyor kendini ama kendi tutarak yürümeyi çok seviyor o yüzden arıyorum
2prematureannesi Babyalina illaki canım oğlumda ben neler neler yasamistim hatta bi ara alzheimer filan olduğumu düşünmeye başlamıştım ben oturtuyorum o iniyor diye sonra baya baya takip edince o zaman gerçeği anlamıştım meğer kendi iniyormus bida zaten gözümü bile ayırmamistim