Prensannesiiiiiiiiii Hanımlar 3 aylık bebeğim için doktor mustela önerdi.Egzama kasintisi var.Trendyola güvenemedm .Sorum şu %100 orjinal dediğiniz site var mı şampuan serisini almak için😊
Dmt-01 Prensannesiiiiiiiiii ben hep trendyoldan alıyorum hatta birkez sorun yaşamadım mustelaya instagramdan msj attım bana yeni şampuan gönderdiler trendyolda satılanlarda sorun olsa orjinal değil gibi bişey derlerdi yine aynı şekilde bir arkadaşımda sorun yaşamıştı yine trendyoldan aldı onada yenisi yolladılar
Elfydr Prensannesiiiiiiiiii eczane , e bebek , baby mall buralarda var. Ben ilk hamile kaldığım zaman trendyol dan aldım. Onlar orijinal geldi. Simdi bende güvenemiyorum çünkü trenyola cok fazla satıcı girdi. O yuzden baby mall dan aldım.
Prensannesiiiiiiiiii gokceyasss Eczaneye gttm anlaşmalı eczaneler satar onuda burda zor bulursunuz dedi
Miraaa123 Bende doktor önerisi ile aldım egzama için trenyoldan satıcıdan memnun kaldım genellikle yorumları okuyarak alıyorum
BarlasMomm Dmt-01 ya bende hepsiburadadan aldim ama sahte gibi geldi. Instagramdan mustelaya yazsam geri donus yaparlar mi acaba sizde sürec nasil ilerledi
Prensannesiiiiiiiiii Minis Kacmak değil eczaneye sordm bugn olsaydı alcktm anlaşmalı eczaneler getiriyormus onuda bu kesimde zor bulursunuz dediler
araskuzumm0918 Prensannesiiiiiiiiii en güvenilir eczane,sitelerde birebir ayırt edemeceginiz ürünler var
Prensannesiiiiiiiiii Prensannesiiiiiiiiii sadeturkvatandasi evet sachanenin yorumları hep iyiydi ol.assa ordan bakarm orjinal olmazsa iade ederm çok tşk edrm
Elfydr Prensannesiiiiiiiiii evet sitesi de var mağazası da. Mağaza her ilde var mı? Bilmiyorum ama online da alabilirsiniz. Babymall diye bitişik yazılıyor.
DoraKizimm Prensannesiiiiiiiiii Orijinal olup olmadığınu barkod okuyan uygulama ile kontrol ediyorum ben. Öyle yapabilirsiniz. Bu arada aynı dertten muzdarip mustelaya başladık iyi geldi ama bioderma atoderm intensive baum daha da iyi geldi. Aklınızda bulunsun.
Gizoooo Prensannesiiiiiiiiii ben hepsiburadan almıştım sizi çok iyi anlıyorum artık sahteleri çok var en güvenilir eczanelerden almak
Bmom Prensannesiiiiiiiiii Trendyol dan aldım egzama var bizde de çok hassas ciltler için olan bütün seriyi aldım çokta iyi geldi yorumları okuyabilirsiniz