isimsiz___ Kızlar bebeğim bugün 2 kere aynı anda hem ağızdan hem burundan kustu, başına gelen var mı😔😔 neden oluyor 😔
Nur1126 isimsiz___ süt fazla gelirse mide kabul etmez refluyle birlikte fiskirircasina çıkar öyle olunca hem burundan hem ağızdan çıkar biz kaaaaac kere yaşadık kaç
Bebegimicin1 isimsiz___ Motheruykusuz24 normal ben 2 cocugumdada yasadim yesil sari arasi kusarsada korkmayin balgam kusuyolar bebekler biz gibi cikarmazmis kusarak cikarirmis
Motheruykusuz24 isimsiz___ benim ki 22 günlük her emme sonrası kusuyor herkes bu durumu normalleştirmiş durumda doktorda dahi 15dakika emzirip hemen çekiyorum memeden azıcık dik tutuyorum yine kusuyor yine kusuyor 🥺
isimsiz___ -1590sinem normalde de kusuyor reflüsü var ama ilk defa bugün sürekli her yediğini kusuyor mama da veriyorum sütüm az olduğu için
Burcuu5 19 günlük kızım da öyle emiyor emdigi gbi çıkarıyor burnundan geldgnude gördüm bugün ebeye sordm çok emzirme dedi
Balcicek1 Burcuu5 aynı durumu yaşıyorum fakat bebek durmuyor emmek istiyor ağlıyor nasıl çok az ayarlayacağiz
Simgesila Gaz sıkıntısı varsa ondan da olabilir bizimkide sürekli kusuyordu yediklerini gazını çıkarmasına rağmen doktora gittik kolik çıktı ayriyetten reflümüz var bizimde
Motheruykusuz24 Balcicek1 evet durmuyor emmek istiyor benimki de aynı nasıl ayarlanacak bilmiyorum bazen mamamı alsaydı acaba diyorum gerçekten ya
Balcicek1 Motheruykusuz24 yok öyle düşünme şükürler olsun nasip oldu emziriyoruz gün geçtikçe düzene girer bu refleks ve istekleri azalır belki