nur0308 Selam . Benim bebeğim 3 buçuk aylık şuan ki kilosu 5 300 hemşire sanki biraz daha alsa iyi olur dedi 3990 doğdu öyle mi sizcede iyi değil mi 😑 sadece emiyor bu arada
Fenty nur0308 Genelde ilk 3 ay 1 kilo civarı almalarını isterseler ama her çocuk bu kadar alamıyor. Sütünüzün kalitesini arttırmak için güzel beslenin, güzel de emzirin başka dert edeceğiniz bir şey yok.
Burc123 nur0308 doğum kilosuna göre evet az almış kilo ilk üç ayda ayda bir kilo alması beklenir bebeklerin çünkü daha sonraları kilo alım hızı düşüyor. 4 kiloya yakın doğmuş sütünüzü yağlandıracak şeyler tüketin ceviz yiyin protein ağırlıklı beslenin bol su için. Benım bebeğimde 3 ay 1 günlük 3490 doğdu 6900 çıktı dün. Eğer doymadıgınu düşünürseniz günde bir ıkı kere doktora danışarak mama takviyesine başlayın bence
MomyNurse nur0308 Oğlum 36. Haftada 3550 dünyaya geldi, emmedi 40 gün yoğun bakımda kaldığı için biberon A alıştı sonra emdi şu an 91 günlük en geç 2 saatte bir emziririm böyle böyle toparladı kendini , tavsiye ediyorum sık emzirmeyi
nur0308 Hvnannesi Allah’a şükür sağlığı yerinde dün götürdüm kilo takibine öyle deyince modum düştü haliyle 🙈
nur0308 MomyNurse gündüzleri neredeyse her fırsatta emziriyorum yani belki araya 1 saat bile girmiyor gece de 2 saate bir kaldriyorim bazen 2 saati bile bulmuyor 😔 sütüm az belkide onun için birşeyler yapmalıyım demekki 😔
defnemilam nur0308 sizi uzmek istemem ama evet az almiş dogum kilosuma göre. 4. aydam sonra benim kizim cok az kilo aldi ilk 3 ay aldigi yanimiza kar kaldi. ilk 3 ay ne kdr alsa iyidir sonra yavasliyor kilo alimi . aylik takibinizi yapan doktor varsa onunla ilerleyin derim.