Busenurkrhsn Hem emzirip hemde mama veren anneler nasıl yapıyosunuz. Gelin birbirimize destek verelim
Elf55 Busenurkrhsn 2 aylık bebeğim hem mama hemde emziriyordum taki ağzında pamukçuk çıkana kadar 1 haftadır meme reddediyor sütümü sağıp veriyorum artık
-erCansu- Busenurkrhsn önce emzirmeye uğraşıp sonra mememi sagip cikan sütu iciriyodum sonrada 30cc mama veriyodum ayy 🤣 ne çekmiştim bee
aysetoprak Günde üç kere mutlaka mama veriyordum ben şimdi ek gıdaya geçtik ama ek gıdadan önce üç kere mama veriyordum 90 ml
aysetoprak Busenurkrhsn 3aylıkken başladım kilo alımı az olduğu için evet şuan da emiyor bi sorun yaşamadım ben bu konuda çok şükür
Busenurkrhsn -erCansu- geçiyomu bu zamanlar ben çok stres yaptım bebeğim 1 aylık kilo alımı az emzirp mama veriyrm çok zorlanıyorum
-erCansu- Busenurkrhsn 2 ay bu şekilde yaptım sonra hastanede yatti hasta oldu hiç emzirmemistim sonra hiç mama vermedim zaten çok özlediğim için sürekli meme verdim sürekli emdiği içinde baya sutum artmıştı 🙏 ama öncelik meme emmesi her seferinde önce meme teklif edin
Yagizmomss Busenurkrhsn benim sütüm vardı bebeğim 3 ay emdi hep huzursuzdu en son ay kilo alımında düşmüştü memeyle savaştığı için şimdi diyorum keşke mama ile destekleseydim hiç stres olmazdım her bebek emmiyor malesef ben çokbuğraştım kendim yıprandım
-erCansu- Busenurkrhsn artar inan sen yeter bol bol su iç tahin helvası trilece falan ye çok gzuel süt yapıyor. 🌸