Sedagmlksz Bebeğim 4,5 aylık ve asla 5 dk tek bırakamıyorum hesaplamaya göre atağı da bitti sırtı yere gelince çıldırıyor o değil kucakta da durmuyor sürekli daralma halinde nolur geçecek deyin bizim aylarda olanlar nasıl böyle mi? Çok yoruldum
plakayerli Sedagmlksz bizimki 5,5 aylık sanki uçmak istiyor mübarek kucakta bile tırmanmaya çalışıyor gören diyor bu kurtlu mu yürümek mi istiyor çok mu meraklı hiperaktif mi anlayamıyorum
Esrakocer Sedagmlksz yeni beş aylık oldu benimki de öyle sabahları iyi ama akşam olunca uykuya direniyor bağırıyor dönmek istiyor hem uykusu var hem de oyun oynamak istiyor on gündür böyleyiz 🙈
2papatya Sedagmlksz tam keşif zamanları yatmak istemezler. Şimdiden yorulma annesi yolun Çetin ve zor 18 aylıktan bildiriyorum 🙈🙈
anayimbenana93 Sedagmlksz Arkadaşım artık o hareketler katlanarak artacak hele o emekleme yok mu 😅 evdeki tüm tehlikeli şeyleri kaldırsan önlem alsanda o muhakkak tehlikeli bişey bulacak 😅 . 4. Ay atağında benim oğlum çıldırmıştı senin yazdıklarımın aynısını yaşıyordum birde diş çıkarıyordu aşırı zordu 4.ay ama atak bitti yavaş yavaş eski haline döndü . Bir anda şak diye değil zamanla düzeldi 5. Ayın sonlarına doğru normale dönmüştü