Sevo2855 İyi günler.. Bebeğim 4 aylık iki böbreğinde de taşlar varmış fazla sayıda,erkek bebek,daha önce yaşayanlar var mı nasıl bir süreç izlediniz? Cevap verenlere şimdiden teşekkürler 🙏🏻
Toprak_2019 Sevo2855 benim oğlumdada vardı 4 aylıkken bir böbreğinde iki tane 4mm taş vardı çocuk nefrolojiye götürdük Bi su reçetesi yapti eczacı hazırladı onu 4 şişe kullandık sonra gittik taşlar erimiş sadece bobrekte genişleme kalmış oda zamanla düzelir dedi Dr
T-24 Sevo2855 benim oğlumda da vardı 6 aylıkken öğrendik kasım 2019 du ve 3 ayda bir nefrolojiye gidiyorduk düzenli idrar tahlili ve ultrason çekiliyodu yaklaşık bu durum 1 yıl sürdü ayrıca yapılan bi ilaç diyet vs yoktu ama yaz dönemi çok su içirdim 2020 kasım aralıktı kalmamış denildi zor bi serüvendi
Sevo2855 Toprak_2019 çok geçmiş olsun,inşallah bize de böyle bi yöntem sunarlar,içirmek zor oldu mu ilacı?
Toprak_2019 Sevo2855 evet biraz zor oluyo çünkü çok tuhaf Bi tadı var eksi acı tatlı karışık yani ama şifa oldu bize
Sevo2855 T-24 zor olması ağrısı vs olduğu için mi? Biz zaten onkoloji takipliyiz o sırada öğrendik,şu an bi şikayeti yok