Gulenay1234 Kızlar merhaba 7 aylığa geçicez sabah yumurta sarısı öğlen çorba akşam üzeri de meyve yada sebze püresi yapmayı düşünüyorum irmikli yulaflı sizler nasıl bi plan oluşturdunuz 7 aylık bebiş anneleri dopru mu gidiyorum ☺️
Rose1221 Gulenay1234 bizde kahvaltı dışında böyleydik 7 ayda. 9 aylığız hala böyleyiz malesef kahvaltı yemiyor 😌
Rose1221 Gulenay1234 amin inşallah acaba kahvaltı kaç gibi veriyorsunuz onu sorsam belki ben mi erken veriyorum bilmiyorum
Gulenay1234 Rose1221 biz 6. Ayda iki öğün gidiyorduk canım hiç kahvaltı vermedim hep sebze meyve püresi şeklinde gittiğim için zaten tadımlarla geçti yarın yeni 7 aylığız kahvaltısını yeni eklicem yani öğüne yumurta sarısını 3 gün kuralı ile vericem yani daha yeni ondan sabah kaçta kalkarsa artık tam bilmiyorum canım her gün Farklı kalkıyor ☺️
Rose1221 Gulenay1234 anladım çok teşekkür ederim ben de malesef sabah kalkınca bişey veremiyorum almıyor yani 7 gibi kalkıyor 9:30 gibi meme ya da mama ile uyuyor uykudan kalkınca da sebze çorbası hala. Bi türlü geçemedik kahvaltıya