ikos58 Dün 69₺ olan golden goat mamayı mecburen almam gerekiyordu 75₺ ye aldım. İki güne bir zam yapıyorlar yeter Artık ya!
SemaOnur ikos58 Ben mamayı civilden aldim cok uygundu marketten 70 tl ye aldigim mamayi civilde 52 tl ye aldim😊 e bebek cok pahali zaten😑
meryemkisa ikos58 biz de bezi 48₺ alırken 60₺ye emzik ve biberon temizleyiciyi de 30₺ iken 36₺ye alsık aşırı zam var ürünlerde bence
nurayycaliss [bilinmeyen] hangisine geçtiniz acaba?biz de değiştirmeyi düsünüyoruz da.böyle olmayacak cünkü😔
Aselttrr 1 lira olan tuvaletlere bile dolar yükseldi diye zam gelmiş 1.50 olmuş daha da hiç bişeye şaşırmam yani😂
sebnem Bizde bebivita kullanıyoruz hatta ilk aldığımda post bile açmıştım çok yazan kullanan yoktu yaymaya çalışmıştım uygun kullanılsın denensin diye bu gidişle herkes keşfetmeye başlamış oda zam yapmasa bari 28 tlydi 1 ay önce 30 tl bi süredir 2 tl zam yapmıştı mamalara zam geldiği zaman
Nisanur [bilinmeyen] tadı nasıl acaba bebeğiniz içti mi direk problem olmadan bende aptamil kullanıyorum ama geçmeyi düşünebilirim 🤦♀️
Hande Nisanur benim bebeğim içti hatta içinde köpük olmuyor diyebilirim bu sebeple gaz olmuyor ztn bebevita hippin ürünü güvenerek aldım canım ☺️
Nisanur Hande aa öyle mi çok kararsız kalmıştım ama hippin ürünü olduğunu duyunca bi ısındım bende bir deniyim o zaman 🤗
NNeslihaNN bebevitayıda çok kullanan olursa onada zam yaparlar yakında 😔 bebelac kullanıyorum jokerden 50 liraya aldım bu hafta bir aylık mamasını aldım
SemaOnur Nisanur Aptamil gaz yapmiyor mu sizde bizde çok yaptida bende hipp kullaniyorum cok memnunum😊 benim ogluşum golden goatı sevmedi ya 😑
DerenGrkemYetiker [bilinmeyen] canım balık dolardan etkilenmiyor ama balıkçının teknesinin yaktığı mazot etkileniyor maalesef 😊