Tuti29 Sabah saat 10da aşı oldu yolda kucağımda uyuya kaldı evde 1 saat uyudu kalktığından beri sürekli memede olmak istiyor memede uyuyor beşiğibe koyuyorum 10 dakika sonra uyanıyor yine meme istiyor böyle yaptığı için göğüs uçlarım artık acımaya başladı aşıyla mı ilgilidir bu? Bir de ateşi çıkmadı hala bu saatten sonra da çıkabilir mi mesela gece yarım saatte ya da 1 saatte 1 kalkıp kontrol etmeli miyim ?
Bsraaakrs Tuti29 benim bebeğim daha olmadı ama olanlar hep diyordu huzursuz oluyor diye bence ateşine de bakın rahat geçer inşallah
Ttugbaa Tuti29 ateş için 48 saat beklemelisin inş çıkmaz bende yaptırdım çok ufak ateş olmuştu belli belirsiz di aşıdan sonra eve geldik 1 saat uyudu ve sonra kıyamet koptu çok çok fazla ağladı baktım aşı yerleri kızarmış muhtemelen zonkluyordu zar zor sakinleştirdim allaha şükür bidahada öyle ağlamadı o ağladıkça terler döktüm .
badembebek Tuti29 doktor bol bol emzir aşının ağrısını azaltır dedi bir de eve gider gitmez ⅓ ölçek calpol ver rahatlatır demişti, ateşi sürekli takip ettim 2 gün hafif ateş oldu ama çok huzursuzluk olmadı şükür, inşallah sizin bebişte rahatlar bir an önce 🙏🏼
koalaninannesii Benim ilk bebeğim de de hiç ateş yapmadı diş sorunuda yaşamadık bi bakardım dişi çıkmış bu sefer de inşallah aynı olur bakalım Perşembe ilk aşımız var. Seninkide öyledir demekki bünyesi kuvvetli gece ara ara ateşini kontrol et yeter illa huzursuz olucak ateşi çıkıcak diye şartlanma