[silindi] Kızlar bebeğim 3,5 aylık ve bugğn ikindiden beri meme reddi yaşıyoruz emmek istemiyor toplasam 5 dakika anca emdi ağlıyor emzik verşnce emiyor ama 4.ay atağı olabilrimi bu
arya_moms [silindi] evet 3 4 atsalarda özellikle meme reddi görülür emmeyi sakın bırakmayın ve zorlamayın ne kadar emmek istiyorsa o kadar emsin gece uyku arasında sık sık emziğin gün içinde sağıp verin 1 haftaya geçer ama bebeden kesmeyin yada mama vermeyin biberonuda sürekli vermeyin red uzun sürer ellerinin ağzında olmasida çok normal dış değil dış için başka belirtilerinde görülmesi gerekiyor ishal ateş damakta şişlik vs gibi
Sudemmm [silindi] bizde 4 aylığız.benim kızımda oyle 😟 hem mama hem meme gidiyoruz, çok az içiyor bide aşı olduk üstüne 😵 4. Ay atağı sinyal veriyor galiba yavastan ben geliyorum die 😁
Meli [silindi] ay ben neler çektim halada tam geçmedi üç bucuk aylıkken başlatı dört ay 15 günlük yeni yeni düzeliyor ne biberon ne meme alıyordu cok zor
Ensari Belki erken diş çıkartıyordur bizde 4. Ayı geçirdik ama bizde öyle bir problem olmadı dişten sıkıntı çekti
[silindi] Ensari elleri de sürekli ağzında aslında ben parmağımla kaşıyınca hareketsiz kalıp rahatlıyor sanki
[silindi] arya_moms evet canım ya elleri ağzında hep salyaları akıyor hep korkuyorduö bu 4. Aydan ben
[silindi] Meli oooo iyice korktum valla ben bu ataktan aç uyuyunca içim rahat etmiyor ama medbır inşallah kilo alımı iyi olur bu ay
Nurtupu [silindi] benimkide öyle. Sağıp verirsem içiyor geceleri emiyor gündüz de uyku arasında emiyor ama uyanıkken mümkün değil almıyor. 3 ay 23 günlük. Bırakırsa diye korkuyorum bende