Mihruss Merhaba 37 günlük bir bebeğim var emerken sinirleniyor kızarıyor memeyi bırakıyor ama emmekte isteyip ağlıyor memeyi ağzına verdiğimde ise tutmaya çalışıp tutamıyor sinirleniyor ağlıyor ne yapacağımı bilmiyorum bunu neden yapıyor sorun ne çözemiyorum 😔
Hayatkisa1126 Mihruss gaz pamukçuk ve alerji yumurta süt ürünleri çikolata boza şerbetli tatlılar bir süre yemeyerek deneme yapabilirsin bizde alerji varmış oyle emiyordu sürekli diet yaptim ondan sonra düzgün emdi
Mihri295 Mihruss benim aklıma kayonvalidemin bahsettiği bişey geldi acılı yemiş süte geçiyormuş eşimde dediğiniz gibi hem emmk istiyormuş hem de bırakıp ağlıyormuş yediklerinizi bir gözden geçirin isterseniz soğan sarımsak da olabilir ama bunlar benim tahminlerim
Ayslcan Mihruss o zaman diğer arkadaşların dediği gibi gaz sancısı olabilir karnına bebek yağıyla masaj yapın sonra ayaklarını karnına doğru gerdirin belki iyi gelir
Dlnmlk Mihruss reflüsü olabilir,yediğiniz şeylere dikkat edin bi süre,domates çikolata kahve baya etkiliyor,benim bebeğimin de reflüsü vardı,aynı şeyleri yaşadık,asitli gıdalardan da kaçının bi süre