yeymnmmm0 bilmem kaçinci posttan merhaba😂 Ahlas nasil isim olarak. ve yanina ikinci isim olarak duydugunuz yakiştirdiginiz tavsiyeniz varsa bekliyorummm😍
NilYaz yeymnmmm0 Arkadaşımın oğlunun adı. Gerçekten kendi ve anlamı güzel bir isim. Arkadaşımın oğlunun adı Ahlas Efe. ☺️
Deletedmom_26 yeymnmmm0 Söylemesi zor bi isim herkesin dile ismin içersindeki H harfini soyleyemiyo güzel ve hoş bı isim bu arada yanına ali olabilir ege efe sevmiyomussunuz Ahlas Kağan Yada Kaan tekrar ettikçe guzellesebilir bence
yeymnmmm0 RumeysaH esim bera yi istemiyor ben cok istiyorum aslnda berra gibi kiz ismi gibi falan diyor
yeymnmmm0 Busemertt yaaa gittikce begeniyorum yorumlardan sonraaa😂 doruk yakişmis ama esim koymaz kesin biraz cins isim konusunda
_Evlat_kokuSu_ yeymnmmm0 sizde hamieksinjz galiba bizim de oğlan bnde hala bulamadım başka ne ismler geçti aklınız dan belki içlerinde n ben beğenir koyarım banada isim tavsiyesinde bulunur musunuz 🌼
yeymnmmm0 _Evlat_kokuSu_ benim aklimdan gecenler; buğra seyit benan bera aden aren talha bunlari dusundum ama ahlas da takili kaldim bugün😂😂
RumeysaH yeymnmmm0 yok ya hiç öyle durmuyor kulağa çok hoş geliyor. Belki ilk defa duyduğu için eşiniz garipsemiştir ama alıştıkça öyle olmuyor 🥰🥰
yeymnmmm0 RumeysaH bencede cok hos geliyor ama iste. bi kac kere soyledim bi da denerim gene şansimi😂
Aybersa yeymnmmm0 yaa çok istedim👍 Ben çok beğendim ,İhlâslı olan anlamı da , koysaydim tek isim olarak koyardım ,anlamı çok yoğun çünkü ❤️