NilYaz minikturta Joie Multiply var bizim evde. Ailelerimizin evinde Kraft Tapas var. İkisindende memnunum, önerebilirim. Hangisini isterseniz, hangisi bütçenize uyarsa ona göre karar verirsiniz. ☺️
Adiyokkitabin minikturta ya bana kucuk gibi geliyor bilemedim rahatlikta onemli ucuzda degil yani. Kiwi koala siparis verdim gelsin iyiyse tavsiye edebilirimmm
NilYaz minikturta 😂😂 Kraft Tapas daha uygun. Açıkçası portatif modeller içerisinde İkea Langur modelinden sonra bana göre en kullanışlısı. Oturma yeri vs. çok rahat.
Baturbatur Joie mimzy kullanıyorum 5 aylıkken aldım hem rahat hemde düşme gibi risk yok benim bebeğim şimdiden çok hareketli güvenlik açısından da çok araştırdım aldım memnunuz bebeğim içinde mutlu😊
AgentMom minikturta kiwi koala kullanıyorum. Katlayınca yer kaplamıyor. 2 tepsisi var . Aşağı yukarı ayarlanması çok güzel. Siz yerde otururken ona koyup yanınızda yedirebilirsiniz. 8 ay olacak şuana kadar bir sıkıntımız olmadı. Tam yatarlı birde daha oturmayan bebeğe mama yedirmeye ve masaya alıştıranlar da var.
minikturta AgentMom aynen ya bende alışsın diye şimdiden istiyorum zaten biz yemeğe oturunca başlıyor ağlamaya oda oturmak istiyor bizimle 😂