Evcilkaktus Selam anneler . Kızıma dün öncelikle patates hasladim az birşey yoğurtla verdim yemedi midesini kaldırdı bu sabahta çok az yumurta sarısı yedireyim dedim yine ögürdü kusmaya çalıştı kendisi 6 aylık ne yapmam gerek ?
Buuseg Evcilkaktus patatesi tatlandırsanız biraz anne sütü filan kattınız mi? Yumurtayı 8.ayda öneriyorlar genelde ama yinede bilemiyorum. Başka şeyler deneyin havuç, balkabağı vs 3 gün kuralına göre
Ogulcan Evcilkaktus canım 3 gün kuralına uyarak vermelisin patates tadımı yapıp ertesi gün yumurta vermemelisin yada yoğurt bu süreç tadım süreci alerjik reaksiyon gösterse hangisinin alerji yaptığını bilemezsin bu süreçte öğürmesi normal sonrasında alışıyor ve çok keyifli geçiyor
NefesMaviDeniz Evcilkaktus 3 gün kuralı ile başlayın. Evet ilk başlarda öğürmeler oluyor ama geçecek..yumurta sarısı için tadımlar bittikten sonra başlarsınız.
Busraates Evcilkaktus öğürme normal bi refleks korkmayın ağzına degil yanağının iç kısmına koyun yiyecekleri ısrar etmeyin ama denemekten vazgeçmeyin de
Evcilkaktus Buuseg şimdi havuç denedim ona da ögürdü 😔 tatlandirmadim hiç ama öyle de denerim . Siz çatalla mı ezip veriyorsunuz? Ben öyle eziyorum ama yine de pütür baya kalıyor boğazında kalmasından da korkuyorum
Evcilkaktus Ogulcan anladım canım haklısın . Peki siz çatalla mı ezip veriyorsunuz? Baya pütür kalıyor boğazında kalmasından korkuyorum
Buuseg Evcilkaktus havucu önce ezip sonra blendır geçtim içine 1 2 damla zeytinyağı da katın kabız filan olmasın diye
Ogulcan Evcilkaktus tabi ilk çatalla ezdim canım üstüne çok minik zeytinyağ gezdirebilirisn ek gıdaya yeni geçtiği için kabızlık yapmasın diye 1. Gün 1 çay kaşığı 2.gün 1 tatlı kaşığı 3. Gün 1 yemek kaşığı şeklinde verdim
Fabulas Bebekler genelde patatesten hoşlanmaz 3 gün kuralına göre kabak veya havuc ile başlamanız daha uygun olur.zeytınyagı ıle tatlandırabilirsiniz
Evcilkaktus Ogulcan evet bir iki damla da zeytinyağı koyuyorum canım teşekkür ederim bende öyle ilerleyeyim
Ogulcan Evcilkaktus rica ederim canım yumurta bu arada çok alerjen bi besin onda tadıma geçince yedirmeden önce ağız çevresine ve boynuna sür eğer alerjisi varsa o bölgede döküntü kızarıklık olur öyle olursa doktoruna başvurursun
Evcilkaktus Ogulcan çok teşekkür ederim canım bugün hep çenesine falan yumurta yayılmıştı sıkıntı olmadı sanırım alerjisi yok 🤷🏻♀️🤗
Limonataa Evcilkaktus İlk bilmedigi için ogurur dedi doktor oguruyor diye vazgeçme ama peşine hemen verme sevmeye bilir dedi 2 3 günde bı yine dene dedi
Evcilkaktus Limonataa öyle yapacağım kabak havuc patates denedim hep ögürdü. Yarın yoğurt denesem olur mu?
Limonataa Evcilkaktus 3 gün kuralına uyun derim bunlardan birine alerji çıkar Allah göstermesin hangisi olduğunu anlayamazsınız siz ogurse de verin kural bitince farklı seyle devam edin sonra zaten ilk ogurdugu şeye sıra gelir yine o zamana kadar onun tadını unutur