Nur76 Kizlar ocean d vitamini 400 lük 15 günlük bebegine kullanan varmi alicam ama eczaci 4 yas icin oldugunu söyledi doktoruna sorupda kullanan varmi ocean 400 lük tera d3 verdi saglik ocagi acayip gaz yapdi bebegime
Boncuk63 Nur76 gazı bilemiyorum ama ben kullanıyorum uzun süredir oceanı 5. Ayımıza geldik, gaz içinde lactocol kullandım hep hiç gaz sıkıntımız olmadı kayısı dut üzüm kurusunu haşlayıp suyunu içiyorum süt yapsın diye belki oda gaz sorunu yaşatmadı bize
seleno Nur76 eczacı nasıl 4 yaş demiş anlamış değilim eczacı olduğuna emin misiniz? bütün doktorlar veriyor bu d vitaminini bebeklere, tek sorun bizimki ayına basınca kullandık d vitamini doktorunuz ne zaman d vitamini kullan derse o zaman kullanın bence
1prens1prensesannesii Nur76 ocean d3 400de. Öyle yazıyor. 4 yaş içindir diye fakat yenidoğandan itibaren kullanılıyor. Oğluma da kullandım 1. 5 yaşında şuan. Kızım 2.5 aylık ona da ocean kullanıyprum. 1 fıs günde. Kullanılabilir yani
Nur76 seleno vala bilmogorumki oyle dedi 15 gunluk olunca kullan dedi saglik ocagindaki hemsire bende dün basladim ama gaz oldu ondan dolayi oldugunu düşünüyorum