burjoosphere Selam kızlar oğlum 9 ay 1 günlük yarın doktor randevusu var. Ama kan alımı oluyormus zor oluyor mu bebisler cok ağlıyor mu? Bir tavsiyeniz var mi sormak istedim. Ertesi günde aşıları olacak oğlum bu hafta stresliyiz :(
KucukAdamm burjoosphere İşini bilen hemşire olursa bı zorluğu yok hemen damarı buluyor .Bebeğin canı yanmıyor uzun uzun sadece tutuldukları için korkuyorlar ağlıyorlar illaki .
Ogullarinaasikanne burjoosphere isini iyi bilen birine duserseniz kolay canim. Benim oglum korkuyordu cok agladi iki koldan bulamadi elinin ustunden damar yolu acti damla damla zor geldi oradanda elleri tombik oldugu icin demisti🙄ama şükür gecti Allah baska dert vermesin her bebek igne olurken aglar kisacik birsey zaten korkmayijln
nneslihan burjoosphere 9 ve 15. Ay da 4 tüp kan alındı detaylı kan değerlerine bakılması için. Kırmızı ışıklı bir aletle damarına baktılar, uygun olan yerden alındı. Damarın bulunması zor olmadı ama kızım çok ağlamıştı🥺
burjoosphere Ogullarinaasikanne ya çok geçmiş olsun ins isini bilenlere denk geliriz kolay olur çok teşekkürler
KucukAdamm Ogullarinaasikanne Benim oğlumun da tombik eli kolu. Ama işini bilen olursa hemen buluyor damarı kuzum . Bazilari beceremiyor . Misal oğlum 4 aylıkken rota oldu 11 yerinden damar arayıp bulamadı 3 tane salak .1 önceki günde kan vermiştik hemşire hemen bulmuştu damarı . Tedaviyi red ettim . 9 aylık kanı doktor erken istedi 8 ay 27 günlükken verdik tek seferde buldu kız damarı. İnşallah jsini bilen insanlar çıkar hep karşımıza .
burjoosphere nneslihan masallah çok almislar kan bakalim bizde ne olacak tabiki Allah başka dert vermesin ama anneyiz iste tedirgin oluyorum:( teşekkürler çok
ipegin_annesi burjoosphere bebek iğnesi küçük zaten o an ağladı iğne batınca kan damlar Ken biz susturduk biraz oyun yaptık güldürdük ama biz 6 . Ay a girince kendimiz istedik yaptırdık kan değerleri için kan ilacını bilmeden kullanmak istemedim çünkü .
Ssumru burjoosphere biz 1 yaşında kan tahlili yaptırmıştık doktorumuz o şekilde istedi.. 1 yaşında hem kan tahlili hem aşılarını yaptırdık baya zorlu bir andı çok ağlamıştı kuzum