Zlm baharuraz 6 ay 1 haftalık dokunjnca hissediliyo ama bakalım ne zamana görünür olur inşallah çabuk cokarda kızım rahatlar
Buuseg Mom54554 dişin cıkacağını nerden anlıyoruz acaba oğlum bulduğu herşeyi ağzına sokuyor ayak parmaklarına kadar kemiriyor ve bağıra çağıra böyle koparmak ister gibi :/ diş sancısı mıdır acaba
Mom54554 baharuraz evet ardı ardına çıktı diğerleri de 🤩 önce alttan iki tane , sonra üstten iki tane, Sonrada diğerleri 😊
baharuraz Mom54554 çooook huysuz vampir 🧛♂️ gibi herşey emcükleniyor acaba diyorum . Bişi kullandınız mı jel falan
cocomelon33 Mom54554 çıkmaya başlayan dişin tamamlanması ne kadar sürüyor? Bir de o çıkanlar tamamen uzamadan yeni diş çıkmaz dimi
ceyhunun_annesi baharuraz aşırı huysuzluğu vardı uyutamiyodum ağrı kesici verdim eline sürekli dış kasiycii verdim parmagimla dişinin orayı kasidigimda rahatliyodu, sonra dış jeli aldım ama kullanamadan dışı patladı yani ise yarar mi bilmiyorum tecrübe edemedim 🤭
hayal_perest baharuraz 5 aylıkken çıkardı ilk dişini. 11 aylığız şuanda 8 tane dişi var. Daha da çıkıyor